Billige kroophold i Danmark

Som tidligere nævnt, er kroophold en både hyggelig og god måde at holde ferie på, og man kan desuden mange steder få en rigtig lækker spiseoplevelse også.

Hvis man ønsker at opleve et dejligt kroophold, men stadig gerne vil holde en billig ferie, kan et kroophold med 1 eller 2 overnatninger være en rigtig god idé, som en del af en længere ferie. På denne måde får du nemlig god mad, service og hygge fra kroopholdet, og sammenholdt med en billigere ferieform - f.eks. camping eller sommerhusferie - for resten af perioden, får du samlet set en både spændende og billig ferie.

Herunder finder du forslag til billige konkrete tilbud, og eller kan du finde flere forslag til dejlige kroophold i Danmark via linket.

Fanø Krogaard                                                                                      

 

Hvis du kunne tænke dig at opleve den specielle og smukke ø Fanø tæt ved Esbjerg, så tilbyder Fanø Krogaard en kroophold over 3 dage. Opholdet inkluderer kaffe og hjemmelavet æblekage på velkomstdagen, 2 x 2 retters menu, 2 overnatninger og 2 x morgenbuffet. Alt til en aldeles rimelig pris. 

 

Rødvig kro

 

Rødvig kro ligger syd for Køge på Stevns, og altså også i nærheden af den famøse Stevns klint. Hvis du kunne tænke dig at opleve naturen her, så tilbyder kroen kroophold både med 1 og 2 overnatninger. Hvis du vælger 1 dag, får du kaffe og kage, velkomstdrink og 3 retters menu, overnatning og morgenbuffet med i prisen, som må betegnes som i den absolut billige ende. 

 

Bovrup-Gæstegivergaard                                                                     

 

Bovrup ligger ved Sønderborg, og Bovrup Gæstgivergård er en gammel kro, som stadig drives den dag i dag. Du kan få et kroophold med eftermiddagskaffe, hjemmebag, 3 retters menu og aftenskaffe samt natmad som tilvalg, overnatning og stor morgenbuffet. Kroopholdet kan fås både med 1 og 2 overnatninger, og begge dele er virkelig billigt.