Lækre gourmetophold i Danmark

Et gourmetophold er hygge, luksus og en eminent spiseoplevelse i ét. På samme måde som med et almindeligt weekendophold, kan man vælge at tage et kort gourmetophold først eller sidst i sin ferie, og så kombinere det med f.eks. et ophold i sommerhus eller feriebolig. På denne måde får du en ferie, som samlet set er billig, men hvor du også får oplevet den luksus og overdådighed, som man ser i gourmetophold.

Herunder finder du forslag til steder, hvor du finder lækre gourmetophold, som fås til forskellige priser.

 

Gourmetophold på Benniksgaard Hotel

Nyd et dejligt gourmetophold på Benniksgaard Hotel. Her får I to overnatninger på dobbeltværelse og to morgenbuffet samt to gange lækre 3-rettets menu. Med i opholdet er også kaffe og kage. Dette er et gourmetophold for livsnyder.

Norsminde kro

 

Ligger tæt på Odder i det østjyske, og tilbyder et gourmetophold fra fredag til søndag, hvilket inkluderer fredag: 2 retters menu samt kaffe/the, overnatning og morgenbuffet. Lørdag: Eftermiddags the med små sandwich, kage, muffins og mousserende vin, vinsmagning, snacks og apperitif, 6 retters menu, overnatning og morgenbuffet. Et gourmetophold med mange spændende oplevelser til en god pris.     

 

Fakkelgården                                                                                         

 

Nær grænsen og Kruså finder du Fakkelgården, som et ældre og lidt atypisk udseende hotel. Fakkelgården tilbyder forskellige former for gourmetophold, og herunder et ophold i weekenden, hvor du får 2 retters middagsmenu, aperitif, 4 retters aftenmenu, overnatning og morgenbuffet. Et lækkert ophold, som prismæssigt ligger i den lidt dyrere ende. 

 

Hotel Schaumburg                                                                                      

 

I Holstebro finder du dette hotel, som er med i Best Western kæden. Hotellet tilbyder dig et gourmetophold, som inkluderer kaffe og hjemmebagt kage, 5 retters menu, overnatning, morgenbuffet og billet til Holstebro badeland. Et gourmetophold der kan fås til en ok pris.