Lej sommerhus på Fyn 

Fyn - og især sydfyn -er et af Danmarks smukkeste steder rent naturmæssigt. Et sommerhus på Fyn kan være en god måde at opleve denne smukke natur på, og i den forbindelse kan man passende påpege, at havet omkring Fyn er et rigtig godt sted at fiske havørreder, hvilket er endnu en god måde at opleve naturen på.

Herunder finder du forskellige hjemmesider, hvor du kan leje et sommerhus på Fyn. Du kommer til siderne ved at trykke på links´ene.

 

Ferielejligheder Hannes-Lyst                                                              Udlejning af 2 ferielejligheder samt et dobbeltværelse, der dog kun udlejes i højsæsonen. Stedet er en gammel gård med stråtag, hvorfra man har udsigt over det Sydfynske øhav, som ligger ca. 1 km. fra gården, og hvor der er privat badebro.

Ristingehuset                                                                               Sommerhus på Sydlangeland helt ned til vandkanten og den glimrende badestrand - Ristinge. Huset er 80 m2 og med plads tíl 6 overnattende gæster. Sommerhuset er børnevenligt med både sandkasse og gynger, og der findes i øvrigt brændeovn i huset.

Feriepartner Fyn                                                                   Udlejningsbureau, som har specialiseret sig i at udleje sommerhuse på Fyn. Bureauet er hjemmehørende i Middelfart, men udbyder ferieboliger over hele Fyn. Siden har desuden gode søgefaciliteter. 

Søg evt. flere muligheder her: Sommerhusudlejning privat                              

Hvis du har et sommerhus på Fyn eller en af de fynske øer, som du gerne vil have med her på siden, så skriv til mig - du finder min email via menuen "Kontakt" til venstre på siden.