Lej sommerhus i Jylland

Her finder du forskellige hjemmesider, hvor du kan leje sommerhus i Jylland fra. Husk i øvrigt de 3 tips til en billige sommerhusferie:

1: Lej sommerhus uden for højsæsonen. 2: Lej af private. 3: Gå sammen flere familier og lej et stort sommerhus - udregn prisen pr. person.

Sommerhusferie er generelt en billig ferieform, som samtidig er både afslappende og hyggelig. Det er måske derfor, at denne ferieform er så populær både blandt danskere og udlændinge, som kommer til Danmark i hobetal for at leje vores sommerhuse.  

Sommerhus til leje                                                                             

Kæmpe luksus sommerhus på 295 m2 til 18 personer beliggende på Als, Sønderjylland og tæt på vandet. Huset er med spa, sauna, swimmingpool, billard, dart bordfodbold mv. og selvfølgelig brændeovn. Sommerhuset er meget velegnet til at leje flere familier eller vennepar sammen.

Luksus sommerhus - Skagen                                                                    

Her kan du vælge mellem 2 dejlige sommerhuse i Skagen. Det ene er til 8 personer og er et moderniseret og flot gammelt landbrug på 210 m2 og det anden er ligeledes nymoderniseret med havkig samt plads til 10 personer. Kvalitet for alle pengene. 

Bendixens sommerhus                                                                               

Et sommerhus bygget i 1969, men renoveret i 2010. Huset er på 85 m2 og har plads til 6 personer. Sommerhuset er med brændeovn og er delvist opvarmet af solenergi. Huset er beliggende i Øster Hurup syd for Aalborg og ligger tæt på vandet.

Jegindø                                                                                        

Gammelt, men nyrenoveret og flot sommerhus beliggende på Thyholm med plads til 10 overnattende gæster. Der er direkte udsigt over Limfjorden fra huset, ligesom der er flere muligheder for lystfiskeri i nærheden. 

Du kan finde flere billige sommerhuse til leje via linket. Kontakt mig hvis du har et sommerhus i Jylland, som du kunne tænke dig kom med på denne side.