Lej sommerhus på Sjælland

Som forklaret tidligere, kan der være penge at spare ved at leje et sommerhus på Sjælland enten i lavsæsonen, ved at leje billigt af private, eller ved at leje et stort sommerhus, hvor der er plads til flere familier. Det man skal huske på er, at det er prisen pr. person, der er den relevante måde at beregne lejeudgiften på.

Herunder findes links til private hjemmesider, som alle tilbyder leje af et sommerhus på Sjælland. 

Rørvighuset                                                                                             Et hyggeligt mindre hus på 64 m2 med plads til 4 voksne personer beliggende i Nordvestsjælland tæt ved vandet. Huset er røg- og husdyrfrit, og kan dermed med fordel lejes af personer, som har allergi eller som bare ikke bryder sig om røglugt.  

Smidstrup Strand                                                                         Mellemstort sommerhus på 113 m2 med plads til 10 personer beliggende i Nordsjælland tæt ved vandet og ikke så langt fra Gilleleje. Huset er bygget i træ og er bl.a. indrettet med spa. 

Bindingsværk med stråtag                                                               Anderledes stort sommerhus til 8 personer beliggende nær Knuthenborg på nordsiden af Lolland. Huset er tidligere anvendt som helårshus, men bruges nu til udlejning som sommerhus/bondegårdshus. Huset ligger i en lille landsby få kilometer fra kysten.  

Feriehus - Marielyst                                                                             Dejligt mellemstort sommerhus på 130 m2 beregnet til 6 personer beliggende i Marielyst på Falster. Huset er pænt og er bl.a. indrettet med spa, sauna og brændeovn og samtidigt ligger det tæt på vandet og en lokal golfbane.

Har du selv et sommerhus på Sjælland, som du gerne vil have med her på siden, så kontakt mig gerne pr. mail.