Weekendophold i Danmark

Weekendophold er en glimrende måde at slappe af på, og man kan ofte få 1 eller 2 overnatninger til en lav pris. Et weekendophold inkluderer typisk kaffe og kage, en lækker aftensmenu, aftenskaffe, overnatning og morgenbuffet. Der er altså generelt en oplevelse, som går skridtet længere end blot at gå ud at spise en aften, og det en dejlig og lækker måde at forkæle sig på. Under denne kategori finder du også kroophold, hotelophold og de ekstra luksuriøse gourmetophold.

Det er til gengæld en dyr løsning, hvis man skal holde en længere ferie på denne måde, og derfor kan du f.eks. kombinere en almindelig og billig campingferie med et weekendophold enten først eller sidst i ferien, så den ligesom bliver en del af den samlede ferieoplevelse, og man dermed oplever luksus, men stadig kan overholde feriebudgettet.   

Herunder finder du eksempler på billige weekendophold i Danmark, og ellers kan du finde flere weekendophold via linket, eller finde kroophold og gourmetophold via menuen til venstre.

Dronninglund Slot - Nordjylland                                                                    Et klassisk eksempel på et lækkert og meget billigt weekendophold, der oven i købet foregår på et gammelt og smukt slot. Weekendopholdet inkluderer kaffe og kage om eftermiddagen, lækker 3 retters menu, aftenskaffe, overnatning og morgenbuffet.

Grand Hotel Struer - Midtjylland                                                             Udover den flotte beliggenhed tæt ved Limfjorden tilbyder dette hotel skøn mad enten som hverdagsretter eller gourmet. Prøv et lækkert wellnessophold som hotellet tilbyder i samarbejder med Kurbad Limfjorden, her er tid til afstesning og velvære.                                                                         

Hotel Saxkjøbing - Lolland/Falster                                                           Endnu et godt eksempel på, hvor meget man kan få til en billig pris. Et weekendophold her inkluderer kaffe og kager om eftermiddagen, samt en 5 retters menu om aftenen. Desuden overnatning og lækker morgenbuffet.